اسداله، هوشنگ؛ حمیدی زاده، محمدرضا؛ دری، بهروز و کریمی علویجه، م. (1388). «توسعه مدل ارتباطی بین ارزش ویژه برند مبتنی بر مشتری با عملکرد برند در بازار: مطالعه موردی برندهای لبنی در بازار تهران»، نشریه اقتصاد و تجارت نوین، دوره 4، شماره 16، ص 52-76.
آذر، عادل؛ غلامزاده، رسول و قنواتی، مهدی. (1391). مدلسازی مسیری-ساختاری در مدیریت: کاربرد نرمافزار اسمارت پی ال اس. تهران: نگاه دانش.
بهاری، جعفر؛ فراهانی، بنفشه؛ بهاری، شهلا؛ بذله، مرجان و بهاری، حامد. (1395). «تأثیر ارزش ویژه برند بر رضایت مصرفکننده و وفاداری به برند در صنعت هتلداری (مطالعه موردی: هتلهای پنج ستاره شهر تبریز)»، نشریه پژوهش و برنامهریزی شهری، سال 7، شماره 26، ص 173-194.
بهنام، محسن؛ مدیری، ماهرخ و هاشمی، سیده زهرا. (1394). «تأثیر تبلیغات دهانبهدهان بر ایجاد ارزش ویژه برند مبتنی بر مصرفکننده در خدمات ورزشی»، مطالعات مدیریت ورزشی، شماره 31، ص 85-104.
پور فرج، اکبر؛ تاجزاده نمین، ابوالفضل و علیپوریان زاده، راحیل. (1392). «ارزش ویژه مشتری و رضایتمندی گردشگران داخلی از هتلهای پنج ستاره شهر تهران». مطالعات مدیریت گردشگری، شماره 21، ص 89-106.
پرهیزگار، محمدمهدی و ابراهیمی عابد، محدثه. (1391). «بررسی تأثیر ابعاد ارزش ویژه برند در مدل آکر بر ارزش ویژه برند از دید مصرفکننده، مطالعه موردی برند سامسونگ»، بررسیهای بازرگانی، شماره 53، ص 61- 71.
جلیلیان، حسین؛ ابراهیمی، عبدالحمید و محمودیان، امید. (1391). «تأثیر تبلیغات دهانبهدهان الکترونیکی بر قصد خرید مصرفکنندگان از طریق ارزش ویژه برند مبتنی بر مشتری در میان دانشجویان (مطالعه موردی: محصولات لپتاپ شرکت دل)». فصلنامه مدیریت بازرگانی، دوره 4، شماره 4، ص 41-64.
جاویدی، امین و شیرازی، علی. (1393). «اثر اعتماد درک شده بر وفاداری با تأکید بر نقش واسطه تعهد رابطهای در برونسپاری فعالیتها در هتلهای شهر مشهد»، پژوهشنامه مدیریت تحول، سال 6، شماره 1، ص 112-130.
حسنقلی پور، طهمورث؛ رهروی، الناز و عباچیان قاسمی، رضا. (1392). «مطالعه نظری و تجربی عوامل پیشبینی کننده تبلیغات شفاهی مشتریان در مورد شرکتهای هواپیمایی (مورد مطالعه شرکت هواپیمایی ایران ایر)». فصلنامه مدیریت بازرگانی، دوره 5، شماره 1، ص 41-60.
خداد حسینی، سید حمید؛ شیرخدایی، میثم و کردنائیچ، اسدالله. (1388). «عوامل مؤثر بر اعتماد مشتری در تجارت الکترونیک»، فصلنامه مدرس علوم انسانی، دوره 13، شماره 2، ص 94-118.
دهدشتی، زهره؛ خانی، سجاد و اجلی، امین. (1393). «نقش تبلیغات و تبلیغات شفاهی در ارتقاء ارزش ویژه برند در مقصد گردشگری شهر اصفهان». فصلنامه مطالعات مدیریت گردشگری، سال 9، شماره 25، ص 27-62.
دهدشتی شاهرخ، زهره؛ سلیمانزاده، امید و شاهمیرزایی، وحیدرضا. (1396). «تأثیر تطابق هویت مشتری با برند بر ارزش ویژه برند در خدمات هتلداری». فصلنامه مطالعات مدیریت گردشگری، سال 12، شماره 40، ص 1-20.
رحیم نیا، فریبرز؛ فاطمی، سیده زهرا و هرندی، عطاءالله. (1392). «بررسی آثار متقابل ابعاد ارزش ویژه برند مبتنی بر مشتری (مورد مطالعه: هتلهای پنج ستاره کلانشهر مشهد)». فصلنامه مدیریت بازرگانی، دوره 5، شماره 4، ص 1-20.
رحیم نیا، فریبرز و فاطمی، سیده زهرا. (1391). «بررسی نقش واسط ارزش ویژه برند مبتنی بر مشتری در تأثیر ارتباط موفق با مشتری و تصویر برند در هتلهای 5 ستاره مشهد». فصلنامه تحقیقات بازاریابی نوین، دوره 2، شماره 1، ص، 73-92.
رحیمی، فرجالله. (1395). نرمافزارهای کاربردی در تحقیقات مدیریت. اهواز: تراوا
رضوانی، مهران و مهرنیا، سیران. (1393). «مدل یابی ارزش ویژه برند مشتری محور مبتنی بر عناصر آمیخته ترفیع (مورد مطالعه: شرکتهای صنایع لبنی فعال در بازار تهران)»، فصلنامه علمی-پژوهشی تحقیقات بازاریابی نوین، سال 4، شماره 2، ص 23-40.
صیدایی، سید اسکندر و هدایتی مقدم، زهرا. (1389). «نقش امنیت در توسعه گردشگری، فصلنامه تخصصی علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر»، سال 4، شماره 8، ص 97-110.
صفاری، محسن؛ سنایی نسب، هرمز و پاکپور حاجی آقا، امیر. (1392). «چگونه یک مرور سیستماتیک در زمینه سلامت انجام دهیم: یک مرور توصیفی»، فصلنامه علمی- پژوهشی آموزش بهداشت و ارتقای سلامت، سال 1، شماره 1، ص 51-61.
ضرغام بروجنی، حمید؛ ابراهیمی، مهدی و میرفخرالدینی، فائزه السادات. (1392). «ارزیابی عملکرد خدمات ارائه شده در هتلها با رویکرد کارت امتیازی متوازن فازی مورد مطالعه: هتلهای منتخب استان یزد»، فصلنامه مطالعات مدیریت گردشگری، دوره 8، شماره 22، ص 25-50.
فیض، داوود؛ شفیعی نیکآبادی، محسن و ملکی، فاطمه. (1394). «بررسی اثر تمایلات استفاده از شبکههای اجتماعی آنلاین بر عملکرد برند با بررسی نقش واسطهای ارزش ویژه برند مبتنی بر مشتری». فصلنامه تحقیقات بازاریابی نوین، دوره 5، شماره 3، ص 55-68.
فراتی، حسن؛ جوکار، علیاکبر و حسینی بنی جمالی، فاطمه. (1393). «ارائه الگویی جهت ارزیابی عوامل مؤثر بر تبلیغات شفاهی در مدیریت بنگاههای اقتصادی شهر (مطالعه موردی: بانک انصار شهر بروجرد)»، فصلنامه جغرافیا و برنامهریزی شهری چشمانداز زاگرس، سال 6، شماره 19، ص 114-160.
کفاش پور، آذر؛ هرندی، عطاءالله و فاطمی، سیده زهرا. (1393). «نقش ارزش برند مبتنی بر مشتری در تأثیر تبلیغات بر پاسخ مصرفکننده»، کاوشهای مدیریت بازرگانی، سال 6، شماره 12، ص 137-148.
لانکوار، روبر. (1381). جامعهشناسی جهانگردی و مسافرت، ترجمه صلاحالدین محلاتی، چاپ اول، انتشارات دانشگاه شهید بهشتی، ص 10.
محمدی، ا. رضایی، ز؛ و احمدی، م. (1394). رابطه مدیریت ارتباط با مشتری و کیفیت رابطه و ارزش طول عمر مشتری در صنعت هتلداری، فصلنامه علمی-پژوهشی مطالعات مدیریت گردشگری، 10(30)، 107-127.
مرادی، مریم. (1385). مدیریت گردشگری اصول، مبانی و مفاهیم کاربردی، انتشارات آستان قدس رضوی، چاپ اول، 13-20.
میرا، سید ابوالقاسم و کریمی هریسی، ساناز. (1391). «بررسی تأثیر تبلیغات رسانهای و غیر رسانهای بر ارزش ویژه نام و نشان تجاری (مطالعه موردی برند پارس خزر)»، مدیریت بازرگانی، دوره 4، شماره 4، ص 107-126.
محلاتی، صلاحالدین. (1380). درآمدی بر جهانگردی، نشر دانشگاه شهید بهشتی، 15-20.
محمدزاده، پرویز؛ پناهی، حسین و صمد زاده، سعیده. (1397). «عوامل مؤثر بر شکلگیری تصویر مقصد از دیدگاه گردشگران داخلی»، فصلنامه مطالعات مدیریت گردشگری، سال 13، شماره 41، ص 83-107.
ملبوس باف، رامین و عزیزی، فریدون. (1389). «مرور سیستماتیک چیست و چگونه نگاشته میشود؟»، مجله پژوهشی دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی، دوره 34، شماره 3، ص 203-207.
موسوی، سید نجم الدین. (1395). «تبیین نقش میانجی عملکرد محصول در تأثیر چشمانداز و موضع یابی برند ارزش ویژه برند»، مدیریت بازرگانی، دوره 8، شماره 1، ص 229-243.
نامدار جویمی، احسان و تابان، محمد. (1394). «بررسی ارتباطات دهانبهدهان در خرید گوشی جیالایکس جی 5 از نمایندگیهای مربوطه در سطح شهر اصفهان». مجله مدیریت بازاریابی، دوره 10، شماره 29، ص 41-54.
واعظی، رضا؛ چگین، میثم و اصلیپور، حسین. (1397). «چالشهای سیاستگذاری در حوزه گردشگری سلامت ایران مبتنی بر رویکرد تحلیل مضمون»، فصلنامه مطالعات مدیریت گردشگری، سال 13، شماره 41، ص 1-40.
هزار جریبی، جعفر و نجفی، ملک محمد. (1389). «اعتماد اجتماعی و توسعه گردشگری»، نشریه مطالعات و پژوهشهای شهری منطقهای، سال 2، شماره 7، ص 53-70.
Andrei, A. G. (2012). A Word of Mouse Approach for Word of Mouth Measurement, The USV Annals of Economics and Public Administration, Vol. 2, No. 16, pp. 87-93.
Carl, W. J. (2006). What’s all the buzz about? Everyday communication and the relational basis of word-of-mouth and buzz marketing practices, Management Communication Quarterly, Vol. 19, No. 4, pp. 601–634.
Cetin, G., & Dincer, F. I. (2014). Influence of Customer Experience on Loyalty and Word of Mouth in Hospitality Operations. International Journal of Tourism and Hospitality Research, Vol. 25, No. 2, pp. 181-194.
Duman. T., Ozbal. O., & Duerod. M. (2018). The role of affective factors on brand resonance: Measuring customer-based brand equity for the Sarajevo brand. Journal of Destination Marketing & Management, Vol 8, pp. 359–372.
Feldwick, P. (1996). Do we really need brand equity?, The Journal of Brand Management, Vol. 4, No.1, pp. 9-28.
Goyette, I., Ricard, L., Bergeron, J., & Marticotte, F. (2010). e-WOM scale: word-of- mouth measurement scale for e-service context, Canadian Journal of Administrative Sciences, Vol. 27, No. 1, pp. 5-23
Hair, J. F., Black, W. C., Babin, B. J., & Anderson, R. E. (2010). Multivariate data analysis: A global perspective. Upper Saddle River, Nee Jersi, USA: Pearson Prentice Hall, Inc.
Jalilvand, M., Nasrolahi Vosta, L., Kazemi, H., & Khazaei Pool, J. (2017). Social Responsibility Influence on Customer Trust in Hotels: Mediating Effects of Reputation and Word-of-Mouth, Tourism Review, 27(1).
Keller, K. L. (1993). Conceptualizing, Measuring, and Managing Customer Based Brand Equity. Journal of Marketing, Vol. 57, No. 1, pp. 1-22.
Ladhari, R., & Michaud, M. (2015). Ewom Effects on Hotel Booking Intention, Attitudes, Trust, and Website Perceptions. International Jornal of Hospitality Management, Vol. 46, pp. 36-45.
Liu, S., Jiang, C., Lin, Z., Ding, Y., Duan, R., & Xu, Z. (2015). Identifying Effective Influencers Based on Trust for Electronic Word-of-Mouth Marketing: A Domain-Aware Approach. Information Sciences, No.306, pp.34-52.
Murtiasih, S., Sucherly, S., & Siringoringo, H. (2014). Impact of country of origin and word of mouth on brand equity. Marketing Intelligence & Planning, Vol. 32, No. 5, pp. 616-629
Morgan, R. M, & Hunt, S. D. (1994). The commitment-trust theory of relationship marketing, Journal of Marketing,N0. 58, pp. 20-38.
Muzamil. M,
Qadeer. A,
Makhija. P and
Jahanzeb. A. (2018). Impact of Different Factors in Creation of Word of Mouth at Hospitality Industry,
Journal of Hotel and Business Management, Vol. 7, No. 1, pp. 1-7.
Nunkoo, R., Ramkissoon, H., & Gursoy, D. (2012). Public trust in tourism institutions, Annals of Tourism Research, Vol. 39, No. 3, pp. 1538-1564.
Ok, C., Back, K. J., & Shanklin, C. W. (2005). Modeling roles of service recovery strategy: a relationship-focused view, Journal of Hospitality & Tourism Research, Vol. 29, No. 4, pp. 484-507.
Rivard, S., & Huff, S. l. (1988). Factors of success fro end user computing, Communication of the ACM,, 552-570
Rousseau, D. M., Sitkin, S. B., Burt, R. S., & Camerer, C. (1998). Not so different after all: A cross-discipline view of trust, Acad. Management Reviwe. Vol. 23, No. 3, pp. 393–404.
Severi, E., Ling, K. C., & Nasermoadeli, A. (2014). The Impacts of Electronic Word of Mouth on Brand Equity in the Context of Social Media, International Journal of Business and Management, Vol. 9, No. 8, pp. 84- 96.
Sweeney, J. & Swait, J. (2008). The Effects of Brand Credibility on Customer Loyalty, Journal of Retailing and Consumer Services, No. 15, pp. 179–193.
Kramer, R. M. (1999). Trust and distrust in organizations: emerging perspectives, enduring questions, Annual Review of Psychology, Vol. 50, No. 1, pp. 569-598.
Westbrook, R. A. (1987). Product/consumption-based affective responses and postpurchase processes, Journal of Marketing Research, Vol. 24, No. 3, pp. 258–270.
Wang, L., Law, R., Hung, K., & Guillet, B. D. (2014). Consumer trust in tourism and hospitality: A review of the literature, Journal of Hospitality and Tourism Management, No. 21, 1–9.