دوره 19 (1403)
دوره 18 (1402)
دوره 17 (1401)
دوره 16 (1400)
دوره 15 (1399)
دوره 14 (1398)
دوره 13 (1397)
دوره 12 (1396)
دوره 11 (1395)
دوره 10 (1394)
دوره 9 (1393)
دوره 8 (1392)
دوره 7 (1391)
دوره 6 (1390)
دوره 5 (1389)
دوره 4 (1385)
دوره 3 (1384)
دوره 2 (1383)
دوره 1 (1382)
کلیدواژهها = %DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%B4%DA%AF%D8%B1%DB%8C %D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C
تعداد مقالات: 1
شناسایی عناصر تجربهی مطلوب صرف غذاهای محلی در گردشگری
دوره 16، شماره 54 ، تیر 1400، ، صفحه 75-94