امیرحسین افشار؛ علیرضا پویا؛ علیرضا خوراکیان
چکیده
هدف از این تحقیق حاضر، بررسی تطبیقی متغیرهای چابکی مورد توجه در بخش تولیدی و بخش خدمات هتلداری می باشد به این منظور، متغیرهای مورد توجه شرکتهای تولیدی چابک از ادبیات موضوع استخراج گردید و سپس در هتلهای چابک بررسی شد. مورد مطالعه تحقیق، شرکتهای تولیدی مستقر در مشهد و هتلهای شهر مشهد می باشد. جمعآوری دادهها با استفاده از ...
بیشتر
هدف از این تحقیق حاضر، بررسی تطبیقی متغیرهای چابکی مورد توجه در بخش تولیدی و بخش خدمات هتلداری می باشد به این منظور، متغیرهای مورد توجه شرکتهای تولیدی چابک از ادبیات موضوع استخراج گردید و سپس در هتلهای چابک بررسی شد. مورد مطالعه تحقیق، شرکتهای تولیدی مستقر در مشهد و هتلهای شهر مشهد می باشد. جمعآوری دادهها با استفاده از دو پرسشنامه و تحلیل آن ها نیز به روشهای تحیل واریانس چند متغیره، آزمون t مستقل و تحلیل تشخیصی صورت پذیرفت. بر اساس یافتههای تحقیق مشخص گردید که تفاوت معنیداری بین متغیرهای چابکی دو گروه وجود دارد. متغیرهایی که باعث بروز این اختلاف شده اند شامل آموزش و پرورش مستمر، فرهنگ تغییر، مشارکت و همکاری، پاسخگویی، انعطافپذیری، سرعت و شایستگی میباشند که در هتلها بیشتر از شرکتهای تولیدی بوده است. همچنین، ترکیب آموزش و پرورش مستمر و انعطافپذیری، منجر به ایجاد بیشترین اختلاف هتلها و شرکتهای تولیدی شده است.